Dienstverlening voor uitgeverijen

Verkoop - Marketing - Advies

Meer dan 150 boekhandels bereiken zonder dat het u veel tijd kost? Dat kan!

Het Servicebureau Voor Christelijke Boeken verzorgt de aanbieding van nieuwe titels bij ruim 125 christelijke en 50 algemene boekhandels. Steeds meer winkels zien er de voordelen van om de vele uitgeverijen die SVCB vertegenwoordigt, op één adres te bestellen.

Hoe werkt het?
Boekhandels worden minimaal 2 keer per jaar op afspraak bezocht. Het Servicebureau initieert deze gesprekken. Daarnaast is het Servicebureau twee keer per jaar aanwezig op de BCB-beurzen. Het Servicebureau laat de genoteerde orders in principe uitleveren door CBC of Centraal Boekhuis. De wens van de boekhandel is hierbij bepalend.

Steeds meer uitgeverijen kiezen er ook voor om de backlist via het Servicebureau te laten vertegenwoordigen. SVCB kan uw bestaande titels blijvend onder de aandacht van de boekhandels brengen.

Om te komen tot een structurele win/win-situatie wordt twee maal per jaar (medio juni en medio december) de samenwerking en de fondsvertegenwoordiging geëvalueerd en toekomstige plannen besproken.

Bernard van Weeghel is ruim 20 jaar actief bij uitgeverijen (Educatieve Partners Nederland, Wolters Noordhoff, de Vuurbaak) en boekhandels. Mede hierdoor is hij uitstekend in staat om de belangen van uw fonds te behartigen. Hij bouwt aan lange termijn relaties met zowel de uitgeverij als de boekhandel.

Bernard van Weeghel bevindt zich als een spin in het web van boekhandel, uitgeverij en markt. Door deze positie is hij goed in staat om geluiden uit de markt te vertalen naar belangrijke informatie voor u als uitgever.

Neem contact op met Bernard van Weeghel over de voorwaarden. Het werken met de deskundige vertegenwoordiging van het Servicebureau biedt ook uw uitgeverij voordelen!

Copyright 2011 Servicebureau Voor Christelijke Boeken  | Realisatie: HAAG marketingdiensten

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews